Vă oferim cea mai completă gamă de consumabile şi produse
destinate electroeroziunii şi masinilor de electroeroziune.
Acasa Despre noi Produse Contact


AVEŢI O MAŞINĂ DE ELECTROEROZIUNE ?
NOI VĂ OFERIM CONSUMABILELE !
 
 
Diferite produse

Prelucrarea prin electroeroziune se încardrează în domeniul de vârf al prelucrărilor mecanice prin metode neconvenţionale.
 
Deoarece această metodă de prelucrare necesită utilaje şi scule foarte scumpe, întreţinerea şi servicele acestora trebuie să se facă cu mare atenţie şi totdeauna cu piese originale.
 
Prin utilizarea consumabilelor şi pieselor de schimb originale, mentineţi utliajele în parametrii de lucru specificaţi de către producator şi veţi avea o precizie de prelucrare foarte mare.
 
Specialiştii firmei noastre vă pot ajuta să determinaţi pisele de schimb şi consumabilele care vă sunt necesare pentru menţinerea utilajului dvs în parametrii de funcţionare corespunzători.
 
Vă putem îndruma să vă intocmiţi planurile de mentenanţă ale maşinilor de electroeroziune, pentru a preântâmpina defecţiunile inopinante şi să vă asiguraţi un set minimal de piese de schimb care trebuiesc înlocuite periodic în cadrul operaţiunilor de mentenanţă.

 
Pentru maşinile de electroeroziune vă oferim piese de schimb originale, la cel mai bun preţ.
Comercializăm duze pentru dielectric de diferite forme şi mărimi, ghiduri din diamant şi contacte de putere pentru fir, curele şi multe altele.
 
Duze   Duze   Contacte   Contacte
Duze   Contacte de putere
 
Vă oferim toată gama de electrozi tubulari din cupru, cupru-tungsten, alamă, carbură de tungsten şi altele.
 
Electrozi   Curele   Filtre   Contacte
Electrozi tubulari   Diferite tipuri de curele   Filtre   Role de contact
 
Pentru a preântâmpina efectul corodării pieselor şi a părţilor metalice ale maşinilor, vă recomandăm să utilizaţi agent anticoroziv. Cu un preţ excelent şi un raport de diluţie foare mare 1 : 200, acesta preântâmpină coroziunea pieselor metalice şi elimină depunerile de metal topit din circuitul de dielectric al maşinii.
 
Agent anticoroziv   Rasina de deionizare   Perii de contact   Perii de contact
Agent anticoroziv   Rasină de deionizare   Diferite tipuri şi modele de perii
 
Oferim facilităţi pentru clienţii fideli. Nu ezitaţi să ne contactaţi!

Suntem cel mai mare distribuitor de consumabile destinate oricărui tip de marcă sau model de maşină de electroeroziune. Vă oferim o gamă diversă de sârmă pentru electroeroziune, din cupru sau alamă, cu sau fără parafină, filtre pentru dielectric, răşina pentru deionizare, contacte şi perii electrice, cabluri de curent, diferite curele, duze auto-adaptabile, ghiduri pentru fir şi alte elemente consumabile specifice maşinilor de electroeroziune.
 
Acasă  |   Despre noi  |   Produse  |   Contact

Copyright © 2008 SPECTRO SERVICE ROMANIA